Is het tijd voor jou om stil te staan op je pad en voor jezelf te zorgen?

Neem dan jouw eerste stap en speel het "WAT WIL IK NU ECHT? "spel.

Referenties

Pim 46 jaar werkte 18 jaar lang als bouwkundig tekenaar en werkte bij diverse architectenbureaus, maar ontdekte dat hij in zijn passie voor het creëren en bouwen van ruimte zich steeds meer ging richten op de sociale – de menselijke – kant van het bouwen; “Een andere manier van ruimte creëren voor mensen.”

Pim: Na een lichte burn-out was het tijd om het roer echt om te gooien en kwam ik in een proces van zoeken naar een baan die beter bij mij past. Via Sterkinjewerk.nl kwam ik in contact met Heleen en heb ik een kort loopbaantraject doorlopen. Heleen is een echte aanpakker en kan, zonder de realiteit uit het oog te verliezen, je in de vrijheid zetten om jezelf op een creatieve manier te (her)ontdekken. Heleen begon het traject door eerst samen met mij een stapje terug te nemen. Ze gaf hierbij aandacht aan de bredere vraag achter mijn wens om een baan te zoeken. Dat wekte vertrouwen. Vervolgens ondersteunde ze mij met raad en daad in de zoektocht naar vacatures, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en in de voorbereiding van gesprekken met het UWV. Bij het solliciteren krijg je soms te maken met afwijzingen die niet logisch zijn. Op dit soort momenten is Heleen een echte bemoediger. Ze buigt een afwijzing niet alleen om tot een leermoment, maar benadrukt juist jouw persoonlijke kwaliteiten die hierdoor zichtbaar zijn geworden. Heleen heeft het talent om je echt te zien en weet dit na elke sessie goed op papier samen te vatten. Het viel mij op dat Heleen graag dat ene stapje extra voor je zet om je op professionele wijze toe te rusten met bruikbare tools. Ze heeft een goede focus en weet je enthousiast in beweging te zetten!

Pim is begonnen met de opleiding SPH en oriënteert zich momenteel op een baan als woonbegeleider.

Pim, 46 jaar

Margreet, op zoek naar een baan in zorg en welzijn..

Je wordt met zo’n groot enthousiasme ontvangen door Heleen, dat je direct op je gemak bent. Ik was toe aan de volgende ‘switch’ in mijn loopbaan, maar zag even niet wat dat kon zijn. Dat maakte me onzeker. Ik vind zoveel dingen leuk en reageerde op de meest uiteenlopende vacatures. Na drie sessies met Heleen heb ik meer inzicht in wat ik werkelijk belangrijk vind en solliciteer ik gerichter in de zorg- en welzijnssector. Dat geeft energie en vertrouwen dat ik die passende baan vind. ” 

Margreet, 52 jaar

Judith, medewerker welzijn, al een tijdje uit de roulatie ivm een burn-out

 “Drie gesprekken heb ik mogen voeren met Coach Heleen. Ik weet best wat ik kan op het moment dat ik eraan begin, en toch ook weer niet. Ik heb alle vertrouwen dat het mij gaat lukken om weer een baan te vinden en toch ook weer niet. Heleen zegt voor mij de juiste dingen, geeft mij zelfvertrouwen en ik weet nu precies waar ik op moet letten. In de korte periode dat ik bij haar loop gebeurt er ineens veel. Drie banen komen er op mijn pad waar ik alleen maar een ja of nee of hoef te zeggen. Wat een blijdschap, maar ook even wat een paniek! Dankzij de tips heb ik de voor mij juiste keuze kunnen maken en ga ik binnenkort vol vertrouwen beginnen in een nieuwe functie. Vooral de woorden: “ Je kunt het allemaal wel maar wil je het ook? “ hebben mij erg geholpen. Want een baan is natuurlijk meer dan een inkomen. Het is een groot deel van je daginvulling, het belang dat je iets doet wat bij je past, je ook nog aankan en genoeg prikkelt. Dat bleek ook voor mij enorm belangrijk. ” 

Wil je eens kennis maken? Bel 0627 8204 54 of mail info@binnenstebuitenfocus.nl

Judith, 48 jaar