Is het tijd voor jou om stil te staan op je pad en voor jezelf te zorgen?

Neem dan jouw eerste stap en speel het "WAT WIL IK NU ECHT? "spel.

Coaching en advisering leidinggevenden

Hoe houdt u als leidinggevende medewerkers gemotiveerd en binnenboord bij een krapper wordende arbeidsmarkt in de zorg ? Een vraag waarbij ik u graag wil ondersteunen. Neem gerust contact op om eens kennis te maken.
Bel 0627 8204 54 of mail naar info@binnenstebuitenfocus.nl

Binnenstebuitenfocus biedt….

Ondersteuning voor leidinggevenden met behulp van een vlootschouw. Hierbij brengen we zowel de doelen van de dienst of afdeling alsook de ambitie en potentie van de medewerkers samen in kaart. Sparren over de teamleden waarbij mijn rol coachend en ondersteund is naar de leidinggevende. Ik doe dit  bij voorkeur buiten en wandelend met respect en aandacht voor de privacy van de medewerkers. Binnenstebuitenfocus geeft een schriftelijk advies ten aanzien van de individuele medewerkers en het team van de betreffende dienst of afdeling.

 

loopbaanbegeleiding voor medewerkers in zorg- en welzijnsorganisaties. Maak gebruik van het project Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Gratis loopbaanadvies in de eigen regio,  https://www.sterkinjewerk.nl. Uw medewerkers op het juiste moment, op de juiste plek, met plezier en gezond aan het werk. Door hier tijdig op in te spelen wordt ziekte voorkomen, zoals overspannenheid en burn-out. Werken vanuit talent, het beste uit jezelf halen, zelf kansen leren pakken om kwaliteiten in te zetten.

Loopbaan- en wandelworkshops voor kleine groepen van 8-10 medewerkers. Aan de hand van diverse opdrachten en spellen oriënteren medewerkers zich op hun loopbaan. Ze leren van en met elkaar op een luchtige wijze, dit maakt de tongen los en opent nieuwe perspectieven.

 

Neem contact op

Kosten